DİYARBAKIRSPOR'A HEP BERABER SAHİP ÇIKALIM

Diyarbakırspor, Eganispor ve Batman Kayraspor maçından sonra Vangölü Fk'yı da deplasmanda farklı yenerek galibiyet serisini 3'e çıkardı. 3 maçta 9 gol atıp henüz kalesinde gol görmeyen Diyarbakırspor yoluna emin adımlarla devam ediyor. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda  deplasmanda alınan 3 puan Diyarbakırspor için altın puanlar değerindeydi.  

Diyarbakırspor her hafta biraz üstüne koyarak uyum sorununu aşıyor. Fikstür avantajımız var bunları değerlendirirsek bunun şampiyonluk yolunda katkısı çok olur. Vangölü  Fk maçı geride kaldı önümüzdeki maçlarımızın hepsi değerli ve final havasında bu hafta ligin güçlü takımlarından Bingölspor ile kendi sahamızda oynayacağız önemli bir maç mutlak kazanıp rakiplerimize göz dağı vermeliyiz.

3 sezondur taraftar yönetime küsmüştü maçlara gelmiyordu. Bunun sıkıntılarını çok çektik ve kendi sahamızda seyirciden yoksun oynadık. Bu sezon takım başarılı sonuçlar aldıkça taraftarlarda geliyor içerde dışarıda Diyarbakırspor'a destek verip sahip çıkıyorlar. Buda şampiyonluğa oynayan Diyarbakırspor için artı puandır.

Şehrin Diyarbakirspor'a destek olması lazım burda bu şehirde yaşayan  ve dışarıda milyonlarca Diyarbakırlı var takımlarına neden sahip çıkmıyorlar. Hem maddi hem de manevi destek anlamında. Diğer şehir takımlarına bakıyorum hepsi sahip çıkıp destek oluyorlar.  Örnekleri çok var kapanma noktasına gelipte tekrar ayağı kalkan çok anadolu takımı var . Bu neden Diyarbakır'da yok ?

Her şehrin ismini taşıyan bir takım vardır. Diyarbakır şehrinin ismini taşıyan ilk ve tek takım Diyarbakırspordur. Son yıllarda hiçbir destek görmeden var olmaya çalıştı  ve Diyarbakırspor'un bu yerlerde olması bu şehrin ayıbıdır. Yazık bu kadar başarı kazanmış ilklere hep imza atmış mazisi geçmişi başarılarla dolu bir takımın bu durumda gelmesi çok üzücüdür.

Taraftar desteği çok önemlidir her takımın bu şehrin mutlaka taraftara ihtiyacı vardır. 12 . adamsız olmaz  Bingolspor maçı erken derbi final. Bu maç  Diyarbakırspor  açısından çok önem arz ediyor. Eğer şampiyonluk istiyorsak böyle maçları kazanmak zorundayız. Hep bereber tek yumruk olup Diyarbakırspor'a destek olmalıyız. Aytekin Yıldırım ve ekibine futbolcularımıza  güveniyoruz.

Bu hafta pazar günü saat 13. 00'da Seyrantepe, Bingölspor maçında Diyarbakırspor'a destek çıkalım bu konuda herkes elini taşın altına koysun maddi destek  veremiyorsan  gel manevi destek ver tribünde ol Diyarbakırspor'a sahip çık hep beraber Diyarbakirspor'u layık olduğu yerlere getirelim..