Amedspor maçında dikkat çeken detay; UEFA uyarmıştı!

Amedspor ve Fatih Karagümrük arasında yapılan maç öncesi stadyuma Amedspor formasıyla girmek isteyen Amedsporlu bir çok taraftar gözaltına alınırken oynanan maçta İstiklal Marşı okunduğu sırada ve Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) damgasını vuran bir an yaşandı.

Amedspor maçında dikkat çeken detay; UEFA uyarmıştı!

Amedspor ve Fatih Karagümrük Spor arasında İstanbul Olimpiyat stadyumunda oynanan maç öncesinde çok sayıda Amedspor taraftarı saha girmek için yola koyuldu. . Bu esnada sarı forma ile stadyuma girmek isteyen Amedspor taraftarları, polis tarafından durduruldu. Çok sayıda taraftar gözaltına alındı. Gözaltına alınan grubun nereye götürüldüğü öğrenilemedi.

UEFA UYARMIŞTI, KARAGÜMRÜK YİNELEDİ!

Sosyal medyada Karagümrüklüler isimli hesaptan yapılan paylaşımda “Pazar akşamı sezonun ilk haftasında karşılaşacağımız amedspor maçında. Karagümrük taraftarları olarak İstiklal Marşın'da UEFA tarafından ceza verilen Merih Demiral'a TÜRK'ÜN Sembolü BOZKURT yaparak destek olacağız. HAYDI SENDE GEL KATIL BİZE” ifadeleri kullanıldı.

Karagümrük taraftarları, Amedspor karşılaşması öncesinde İstiklal Marşı okunurken bozkurt işareti yaptı.

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2024) damgasını vuran bu sembol Milli Futbolcu Merih Demiral tarafından Avusturya’ya karşı oynanan maçta yapılmış ve tepkilere neden olmuştu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz