Cebinde 15 bin TL’si olana Milli Emlak’tan para bastıran arsa satışı!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsalarla ev sahibi olma fırsatı sunuyor! Ayrıntılar haberimizde...

Cebinde 15 bin TL’si olana Milli Emlak’tan para bastıran arsa satışı!

Milli Emlak, ev sahibi olma hayallerini gerçeğe dönüştürmek isteyenlere umut vaat ediyor. Türkiye genelindeki uygun fiyatlı arsa satışlarıyla dikkatleri üzerine çeken Milli Emlak, şimdi de Bayburt’ta düzenlenecek olan açık artırmayla vatandaşlara yeni bir fırsat sunuyor.

Resmi web sitesi üzerinden yapılan duyurularla piyasa değerinin altında fiyat etiketleriyle satışa sunulan arsalar, özellikle ev sahibi olma hayali kuranlar için büyük bir avantaj niteliği taşıyor. 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan açık artırmada, saat 11:30’da başlayacak olan tekliflerle birlikte, 14 bin liralık arsanın yeni sahibi belirlenecek.

Milli Emlak yetkilileri, satın alacak şanslı vatandaşların 5 yıl boyunca emlak vergisi ve KDV gibi yüklerden muaf olacaklarını duyurdu. Bu önemli avantajlarla birlikte, arsa sahibi olma hayali kuranlar için bu fırsatın kaçırılmaması gerektiğini vurguluyor.

Bayburt’ta düzenlenecek olan açık artırmada satışa sunulan arsanın detayları da belli oldu. Tahmin edilen ihale bedeli 14 bin lira olan arsanın uygun yüzölçümü 211,89 metrekare olarak belirlendi. Ayrıca, ihaleye katılmak isteyenlerin 16 Nisan’da, Bayburt Merkez’de bulunan ihale yerinde saat 11:30’da hazır bulunmaları gerekiyor.

Milli Emlak’ın düzenlediği bu önemli açık artırma, ev sahibi olma hayali kuranların yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Uygun fiyatlar ve avantajlı koşullarla sunulan arsalar, vatandaşların konut sahibi olma yolundaki adımlarını desteklemeye devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz