Meteoroloji Uyardı: Şemsiyeleri çıkarın!

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünün açıklamasına göre, Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır, Erzincan ve Ardahan'da havanın çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Uyardı: Şemsiyeleri çıkarın!

MARMARA    

Parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ilk saatlerde Sakarya çevrelerinin sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi tahmin ediliyor.Sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer pus hadisesi bekleniyor.

BURSA 17

EDİRNE 17

ISTANBUL 18

SAKARYA 15

EGE

Parçalı, iç ve güney kesimleri zamanla çok bulutlu; bugün (Pazar) sabah ilk saatlerde İzmir çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Muğla ve Denizli çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

AFYONKARAHİSAR 15

AYDIN 26

DENİZLİ 21

IZMIR 21

AKDENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Hatay çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 25

ANTALYA 24

MERSİN 26

OSMANİYE 27

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güney ve doğusu aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ANKARA 15

ESKISEHIR 15

KAYSERİ 19

KONYA 16

BATI KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, bugün (Pazar) sabah saatlerinden sonra Sinop çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BOLU 14

KASTAMONU 13

SİNOP 16

ZONGULDAK 14

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren Doğu Karadeniz'de yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BAYBURT 15

SAMSUN 16

TOKAT 14

TRABZON 15

DOĞU ANADOLU

Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) öğle saatlerinden itibaren bölgenin batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneydoğusunda güney yönlerden kuvvetlice (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ARDAHAN 13

ERZURUM 14

MALATYA 17

VAN 18

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bugün (Pazar) bölgenin kuzey ve batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

DIYARBAKIR 21

GAZIANTEP 20

MARDİN 21

ŞANLIURFA 24

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler