İstanbul'da trafik felç, Meteoroloji 'Yağışlar artabilir' dedi!

İstanbul’da birden bire bastıran şiddetli yağış, suyla dolan Kartal D-100 Karayolu’nun çift yönlü olarak trafiğe kapanmasına sebebiyet verdi. Yolda kalan araçların çekilmesiyle D-100 Karayolu’nda ulaşım tekrardan sağlanmaya başlandı. Meteoroloji ilerleyen saatlerde yağışların artabileceği uyarısını yaparken, İstanbul'da yaşayan vatandaşların dikkatli olması gerektiği söylendi.

İstanbul'da trafik felç, Meteoroloji 'Yağışlar artabilir' dedi!

Ajanslar'dan alınan haberlere göre; Aşırı yağış İstanbul Anadolu yakasında etkili oldu. E-5 karayolu Kartal, Cevizli mevkiinde yolda kalan araçlar yüzünden her iki istikamet de trafiğe kapandı. Uzun çabalar sonucu yol tekrar ulaşıma açıldı.

Sonrasında ise araçların tamamı kaldırıldı ve yoldaki su da boşaltıldı. E-5 karayolunda her iki istikamette ulaşım sağlanmaya başlandı. Fakat yaşananlar yüzünden bölgede trafik adeta felç oldu.

METEOROLOJİ UYARDI, DİKKATLİ OLUN!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Anadolu yakasında gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. Uyarı şöyle; "İstanbul Radarından alınan son görüntülere göre; İstanbul Anadolu Yakasında devam eden ve lokal olarak kuvvetli olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ilerleyerek önümüzdeki saatlerde Boğaz çevresinde ve Avrupa Yakasında da görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (yerel kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar) vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

İŞTE İSTANBUL’DA SON YOL DURUMU

Kaynak: Diyarbakır Söz