''Hayatının aşkını'' gazete ilanıyla arıyor

Sakarya'da bir kişi, hayat arkadaşını gazete ve internet sitelerine verdiği ilanla bulmaya çalışıyor.

''Hayatının aşkını'' gazete ilanıyla arıyor

Kaynarca ilçesinde yaşayan Serdar Kaplan (32), bir süre önce eşinden ''anlaşamayarak'' boşandı. Geçimini hurdacılık yaparak sağlayan Kaplan, 8 yaşındaki kızı, anne ve babasıyla aynı evi paylaşıyor. Eşinden ayrıldıktan sonra yeniden bir yuva hayali kuran Kaplan, ilçede kendisine uygun bir hayat arkadaşı da bulamayınca başka yollar denemeye başladı.

Gazete ve internet sitelerine kendisine uygun eş bulmak için ilan veren Kaplan, uygun eş adayını bulduğu takdirde hemen nikah masasına oturmak istiyor.

Kaplan, yaptığı açıklamada, yeniden evlenerek düzenli bir yaşama kavuşmak istediğini anlattı.

Yalnız yaşamanın zorluklarına dikkati çeken Kaplan, ilan yoluyla evlenerek mutluluğu yeniden yakalamak istediğini anlattı.

''Yeniden yuvamın dumanı tütsün istiyorum'' diyen Kaplan, ''Evleneceğim kişinin çocuğu olsun ya da olmasın fark etmez. 40 yaşına kadar bir bayanla evlenmek istiyorum. Geçmişi beni ilgilendirmez, terbiyeli olsun, yuva kurmak istesin benim için yeterlidir'' ifadelerini kullandı.

Hayatını kuracağı kişinin eğitim, maddi durumu ve diğer özelliklerinin hiçbir öneminin bulunmadığına işaret eden Kaplan, ''Aradığım kişiyi bulana kadar ilan vereceğim. Eski eşimle anlaşamadık, olmadı. Şu an ailemin yanında kalıyorum. Gelecek insanı mutlu etmek için de elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz