Çağla Şıkel: Yeter artık, ben bir anneyim!

Canlı yayında Alişan ile dans ederken göğsü açılan ve bu görüntüleri internette dolaşan Çağla Şıkel, videonun kaldırılmasıyla ilgili mücadelesi sürüyor.

Çağla Şıkel: Yeter artık, ben bir anneyim!
Çağla Şikel göğüs açılma videolarının yer aldığı sitelere dava açtı. Geçtiğimiz aylarda mahkeme bu videoların kaldırılmasına hüküm verdi fakat google arama motorundan tamamen kaldırmadı. Şikel bu görüntüleri tamamen yok etmek istiyor.

İki çocuğu olduğunu söyleyen Çağla Şıkel, göğsünün açıldığı sansürsüz videoyu yayından kaldırmayan Mynet'e ihtarname gönderip kaldırılmazsa mahkemeye vereceğini söyledi.

Çağla Şıkel, Alişan'la sunduğu TV programı sırasında bir kaza yaşamış, dans ederken göğsü açılmıştı. Ünlü manken, o görüntüyü yayınlayan internet sitelerine karşı hukuk savaşı başlatmıştı. Şıkel, Youtube'da 1 milyon kez izlenen görüntülerin kaldırılması için dava açmış, 190 siteden görüntüleri kaldırtmıştı. Mahkeme, ünlü mankenin videoyla ilgili istediği yayın yasağına ret cevabı vermişti.

ÜÇ AYRI MAHKEMEDEN KALDIRMA KARARI Çağla Şıkel, üç ayrı mahkemeden aldığı görüntülerin yayından kaldırılması kararına rağmen bir türlü görüntüyü yayından kaldırmayan Mynet isimli internet sitesine ihtarname gönderdi. İhtarnamede; iki çocuk annesi, evli bir kadın olduğunu belirten Şıkel, sansürsüz şekilde yayınlanan videonun kaldırılmaması durumunda yasal yollara başvuracağını belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler