Yine ‘yüksekten düşme’: 1 çocuk öldü 1 çocuk ağır yaralı

Siirt’te şüpheli bir şekilde evin balkonundan düşen 14 yaşındaki çocuk yaşamını yitirirken, Batman’da şüpheli bir şekilde düşen 16 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Yine ‘yüksekten düşme’: 1 çocuk öldü 1 çocuk ağır yaralı

Kadın ve çocuklara yönelik şiddetin yanı sıra şüpheli ölümlerin de ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Siirt ve Batman’dan iki kız çocuğunun “balkondan düştüğü” haberleri geldi. 

SİİRT 

Siirt'in Kurtalan ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde 7 katlı bir apartmanın 5’inci katında ailesiyle oturan B.Ö. (14) adındaki kız çocuğu şüpheli bir şekilde evin balkonundan düşerek, yaşamını yitirdi. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalenin ardından ambulansla Kurtalan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk yaşamını yitirdi. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

BATMAN

Batman’da ise Kültür Mahallesi’nde 16 yaşındaki kız çocuğu, 4’üncü kattaki evin balkonundan şüpheli bir şekilde düşerek, ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan ambulansla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Çocuğun hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

Olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler