(Video) Ablasına haber verip canına kıydı

Elazığ’da ablasını arayarak ‘kendimi öldüreceğim’ diyen şahıs evin içerisine asılı halde bulundu. Şahıs, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

(Video) Ablasına haber verip canına kıydı

Olay, Rızaiye Mahallesi Şehit Teğmen Nadir Ozan Sokak üzerinde bulunan bir binada meydana geldi.

İddiaya göre Murat Aydın (, ablasını arayıp "kendimi öldüreceğim" dedi. Bunun üzerine ablası hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayıp haber verdi. Hızla bir şekilde adrese giden ekipler şahsı ipe asılı halde buldu.

İpten indirilen ve özel bir hastaneye kaldırılan Aydın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hastaneye gelen Aydın’ın yakınları sinir krizi geçirdi. Polis, ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

KAZAKİSTAN CUMHURBAŞKANI TOKAYEV, RUSÇA KONUŞMA GELENEĞİNİ BOZDU

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin resmi temalarda bulunmak üzere dün Kazakistan’a gitti. Putin ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev, iki ülke arasında yeni anlaşmaların imzalandığı görüşmelerin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşmasına Rusça bilmesine rağmen geleneği bozup Kazakça başlayan Tokayev, Rus heyetinde büyük bir şaşkınlığa neden olurken, Putin hemen tercüme için kulaklığını taktı. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ve Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov’un ise tercüme için kulaklık araması dikkat çekti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov da dahil tüm Rus heyeti Tokayev’in konuşmasını kulaklıkla dinledi. Tokayev, Kazakça başladığı konuşmasına daha sonra Rusça devam etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz