Ümraniye'de eş zamanlı 4 patlama

Ümraniye'de 4 ayrı yerde eş zamanlı olarak ses bombası patlaması sonucu, AK Parti mahalle temsilciliği binası, bazı iş yerleri ve otomobillerin camları kırıldı.

Ümraniye'de eş zamanlı 4 patlama

 AK Parti'nin, Kazım Karabekir Mahallesi Adem Yavuz Caddesi Şehit Mahmut Koç Sokak'ta yer alan Dumlupınar, Elmalıkent, Kazım Karabekir ve Topağacı mahalle temsilciliklerinin bulunduğu binanın balkonuna ses bombası atıldı.

>Bombanın patlaması üzerine binanın ve çevredeki bazı iş yerlerinin camları kırıldı.

>Olayın ardından, AK Parti'nin mahalle temsilciliğinde incelemelerde bulunan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, saldırının partiye yönelik olup olmadığını bilmediklerini ifade ederek, ''Çünkü başka sokaklara da atılmış'' dedi.

>Emniyet güçlerinin saldırıyı yapan kişi ya da kişileri bulmak için çalıştığını belirten Can, olay yerine AK Partililere geçmiş olsun dileklerini iletmek için geldiğini söyledi.

>Yine aynı saatlerde İnkılap Mahallesi'ndeki Kirazlı ve Bol Ahenk Sokaklarda da ses bombası patlaması sonucu 2 araçta maddi hasar meydana geldi.

>Esenkent Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir markete atılan ses bombasının patlaması üzerine ise markette yangın çıktı. Çıkan yangını itfaiye ekipleri kısa sürede söndürdü.

>Polis ekipleri, tüm olay yerlerinde güvenlik önlemi alarak, incelemelerde bulunurken, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için bölgede geniş çaplı arama başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler