Türkiye'de son 24 saat

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde tartıştığı iki arkadaşını pompalı tüfekle öldüren genç, yaşamına son verdi.

Türkiye'de son 24 saat

Alınan bilgiye göre, Seyhan Mahallesi'nde Muhammet Ali Binen (22), aralarında husumet bulunduğu öne sürülen arkadaşları Tugay Kopal (36) ve Mahir Palamut'u (33) sokakta iki ayrı pompalı tüfekle vurduktan sonra olay yerinde başına ateş etti. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrollerinde Kopal ve Binen'in hayatını kaybettiği tespit edildi. Durumunun ağır olduğu belirlenen Palamut ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Palamut, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi.

Ordu’nun Altınordu ilçesinde 13 yaşındaki kız çocuğu, evinde şakak kısmından tabanca ile vurulmuş halde bulundu.  Edinilen bilgiye göre Sıla Polat isimli 13 yaşındaki çocuk, annesi ve babası evde yokken evde bulunan tabanca ile oynamaya başladı. İddiaya göre bir süre sonra Polat elindeki silahla şakak kısmından kendini vurdu. Bir süre sonra eve gelen aile, çocuklarını kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sıla Polat’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Konuyla ilgili inceleme başlatıldı.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kardeş olan A.P. ile Y.P. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada A.P. bir süre kardeşini kovaladı. Cami bahçesinde kardeşini yakalayan A.P., yanındaki silah ile ateş açtı. Y.P. vücuduna isabet eden kurşunla yaralanırken, A.P. de kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı Y.P. ambulansla Kayseri Şehri Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ekipleri de olay yerinde inceleme yaptı. Cinayet büro ekipleri de olayın ardından kaçan A.P.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Adana’da 21 yaşındaki genç mezarlıkta başından tabancayla vurulmuş halde bulundu. Hastanede tedavi altına alınan gencin durumunun kritik olduğu öğrenilirken olay yerinde tabanca bulunmadı. Alınan bilgiye göre, Selam Ş. (21) yakınları tarafından mezarlıkta tabancayla başından vurulmuş halde bulundu. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan gencin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Mezarlığa gelen polis ekipleri, olay yerinde delil çalışması yaptı. Yapılan çalışmalarda olayda kullanılan tabanca bulunamadı. Polis olayın intihar olup olmadığını araştırıyor.

Kahramanmaraş’ta 4 katlı binanın çatı katından düşen 5 yaşındaki Toprak Emin Güntürk hayatını kaybetti. Kahramanmaraşlı ailenin 5 yaşındaki erkek çocuğu Toprak Emin Güntürk, babasının uyuduğu esnada çatıya çıktı. Çatıda cep telefonu ile oynayan çocuk, dengesini kaybederek yere çakıldı.Çevredeki vatandaşların haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri küçük çocuğun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Çocuğunun vefat haberini alan baba ve yakınları olay yerinde sinir krizleri geçirdi.

Adana’da iki grup arasında çıkan taşlı, sopalı kavgayı polis havaya ateş ederek önledi.
İddiaya göre iki grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı. Kavgayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Kavganın büyümesi üzerine özel harekat polisleri de adrese geldi. Kavga bir türlü yatışmayınca özel harekat polisleri havaya ateş ederek gergin grubu etkisiz hale getirdi. Polis kavga eden şahısları gözaltına alıp polis merkezine götürdü.

Aksaray’da iki gurup arasında çıkan kavgada taş ve yumruklar havada uçuştu. Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunan iki gurup cadde üzerinde karşılaştı. Önce sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü. Yumrukla saldıran şahıslar daha sonra ellerine geçirdiği taşları birbirlerine fırlattı. Kavgada 5 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz