Selde hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi

Samsun’da meydana gelen sel felaketinde cesetlerine ulaşılan kişi sayısı 8’e yükseldi.

Selde hayatını kaybedenlerin sayısı 8'e yükseldi

Mert Irmağı’nın taşması sonrası en büyük zararı gören Kuzey Yıldızı TOKİ Konutları’nda gün ağarmasıyla birlikte yapılan arama ve kurtarma çalışmasında sitede kapıcılık yapan Kenan Yazıcı ve iki çocuğunun cesetlerine ulaşıldı.

Tahliye çalışmalarının ardından apartmanın zemin katında bulunan kapıcı dairesine güçlükle giren ekipler baba Kenan Yazıcı, 19 yaşındaki oğlu Mücahit ile 9 yaşındaki diğer çocuğunun cesetlerini buldu. Güçlükle çıkartılabilen cesetlerin bulunmasıyla Yazıcı ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi. Yetkililer kayıp olan kişinin daha bulunması için çalışmalarına bir başka apartmanda devam ediyor.

Kuzey Yıldızı konutlarının bodrum katlarında 1,5 yaşındaki Hüseyin Yılmaz ile 5 yaşındaki ağabeyi Abdullah Yılmaz'ın cesetlerine ulaşılmıştı. Kirazlık mevkisinde yer alan akaryakıt dolum tesisleri yakınında da henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın cesedi bulunmuştu.

ÖLÜ SAYISI 8'E YÜKSELDİ Daha önce bir kadın cesedinin bulunduğu Canik ilçesi Kirazlık mevkisinde yer alan akaryakıt dolum tesislerinin yakınında, 2 kız çocuğunun cesetleri bulundu. Arama-kurtarma ekipleri, çocukların kimliklerinin tespit edilmesi için çalışma yürütüyor.

Bu arada, bulunan kadın cesedinin, 36 yaşındaki Emine Bütüner'e ait olduğu tespit edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler