Otomobilde infaz edildi

Batman Çevre yolunda Diyarbakır plakalı otomobilin sürücü öldürülmüş, yanındaki kişi ise ağır yaralı olarak bulundu.

Otomobilde infaz edildi

Diyarbakır-Batman arasındaki çevre yolda, bir otomobilde iki kişi, silahla vurulmuş halde bulundu. Sürücü Ramazan Yıldız'ın öldüğü, Nurullah Kurşun'un ise ağır yaralı olduğu belirlendi. Otomobilde 6 boş kovan bulunurken, cinayet ve yaralamanın iki kişi arasındaki tartışmanın sonucu olabileceği üzerinde duruluyor.

SABAHA KARŞI FARK EDİLDİ

Olay trafiğin yoğun olmadığı güzergah olarak bilinen Batman-Diyarbakır arasındaki Güney Çevre yolunda meydana geldi. 21 AAE 688 plakalı otomobilde saat 02.30 sularında iki kişinin hareketsiz olduğunun görülmesi üzerine 155'e ihbar yapıldı.

SİLAHLI VURULMUŞLAR

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk incelemede direksiyon başındaki kişinin 29 yaşında Ramazan Yıldız, yanındaki kişinin ise 31 yaşındaki Nurullah Kurşun olduğu tespit edildi.

SÜRÜCÜ YILDIZ ÖLÜ

Sağlık ekipleri, Yıldız'ın başından aldığı kurşunla olay yerinde hayatını kaybettiği, Kurşun'un ise ağır yaralı olduğunu belirledi. Nurullah Kurşun 112 Acil servis ekipleri tarafından Batman Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Öldürülen Ramazan Yıldız'ın cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

CİNAYETİN DETAYI

Cinayet Masası ekipleri olayı çok yönlü araştırırken, aracında ölü bulunan Ramazan Yıldız’ın esnaflık güzellik salonu işlettiği öğrenildi. Polis, cinayette dışarıdan bir müdahalenin olmadığını belirlerken, olayın araçtaki iki şahıs arasında yaşanan tartışmadan kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Araçta 6 boş kovarn ile bir tabancanın bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz