Öldürüp çuvala koydu, su kanalına attı!

Çuval içinde cesedi bulunan kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen kadın ile ona yardım ettiği belirtilen 3 kişi gözaltına alındı

Öldürüp çuvala koydu, su kanalına attı!

Konya'da çuval içinde cesedi bulunan kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen kadın ile ona yardım ettiği belirtilen 3 kişi gözaltına alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi'nde içi boş su kanalında 10 gün önce bir erkek cesedinin bulunması üzerine soruşturma başlattı.

Parmak izinden yola çıkılarak, öldürülen kişinin poliste çeşitli suçlardan kaydı bulunan Ahmet Ağırkaya (38) olduğu belirlendi.

Bunun üzerine Ağırkaya ile irtibatlı kişileri araştıran ekipler, yaklaşık 20 kişiyi fiziki takibe aldı.

Söz konusu kişilerden Ağırkaya ile kavga ettiği için iki ay önce karakolluk olan Şerife Y. (39) üzerinde çalışmalar yoğunlaştırıldı.

Şerife Y'nin olaydan hemen sonra Yeni Mahalle'deki evine boya yaptırdığı tespit edildi. Toplanan deliller ve takibin ardından gözaltına alınan Şerife Y'nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Şüpheli kadının ifadeleri doğrultusunda Yadigar Y, Mustafa S. (52) ve Mustafa C. (69) de gözaltına alındı.

Şerife Y'nin ifadesinde, Ahmet Ağırkaya'yı kendisiyle zorla ilişkiye girmek isteyince tabancayla öldürdüğünü, iki gün evinde sakladığı cesedi çuvala koyup, Mustafa C'nin yardımıyla üç tekerlekli motosikletle kanala attığını söylediği öğrenildi.

Ayrıca Şerife Y'nin yardım için eve çağırdığı kişilere, ölen kişinin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini ifade ettiği bildirildi.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz