Nişanlısıyla görüştürülmeyince intihara kalkıştı

Antalya'da yoğun bakımda tedavi gören nişanlısı Serap Ökçe ile görüştürülmeyen Mesut Altınyüzük, aynı hastanenin 2'nci kat penceresinden atlamaya kalkıştı. Polisin ikna ettiği Altınyüzük, nişanlısını kısa bir süre gördükten sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Nişanlısıyla görüştürülmeyince intihara kalkıştı
Olay, sat 15.20 sıralarında Dumlupınar Bulvarı'nda bulanan Akdeniz Üniversitesi Hastanesi B Blok'ta meydana geldi. Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi gören nişanlısı Serap Ökçe'yi görmek için gelen 26 yaşındaki Mesut Altınyüzük, Ökçe'nin yakınları tarafından görüştürülmedi. Bunun üzerine sinirlenen Altınyüzük, hastanenin 2'nci kat penceresine çıktı.
Nişanlısı Serap Ökçe ile görüştürülmezse kendini atacağını söyleyen Mesut Altınyüzük'e polisler ve güvelik görevlileri yardım sözü verdi. Bulunduğu pencereden indirilen Atınyüzük, Serap Ökçe ile kısa süre görüştürüldükten sonra ifadesi alınmak üzere Fatih Polis Merkezi'ne götürüldü.

NİŞANLISINDAN İNTİHAR GİRİŞİMİ

Serap Ökçe ile Mesut Altınyüzük'ün pazar günü tartıştıkları, bunun üzerine kendini bir aracın altına atan Ökçe'nin hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler