İki ailenin kavgası kanlı bitti 5 ölü, 7 yaralı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'ne bağlı Kösreli Beldesi'nde arazi anlaşmazlığı yüzünden 2 aile arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Olayda, 5 kişi yaşamını yitirdi, 7 kişi yaralandı

İki ailenin kavgası kanlı bitti 5 ölü, 7 yaralı

CEYHAN - Olay dün saat 16.00 sıralarında, Ceyhan’a bağlı Kösreli Beldesi ile Azizli Köyü’ndeki bir tarlada meydana geldi. Kösreli’de oturan ve yıllardır aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan Mazı ve Tan ailelerinin fertleri arasında aynı gerekçeyle yine tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede ailelerin diğer fertlerinin de katılmasıyla silahlı kavgaya dönüştü. Tarlada onlarca kişi tabanca ve tüfeklerle birbirlerine ateş açtı.

ÖLEN VE YARALANANLARIN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kuzucak köyü yakınlarındaki bir tarlada iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Mazı, oğlu İlker Mazı, İsmail Tan, Mehmet Tan ve Yunus Yılmaz hayatını kaybetti.

Yaralanan Ahmet Çetin, Hasan Taşyürek, Nafi Tan, Uğur Mazı ve Ufuk Mazı Ceyhan Devlet Hastanesi'nde, Uğur Çetin ile Hacı Ali Çetin de Osmaniye Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Jandarma, ikinci bir olayın meydana gelmemesi için Kösreli Beldesi ve Azizli Köyü’nde geniş güvenlik önlemi alarak soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz