Hamile kadını hunharca öldüren şahıs, polisten kaçamadı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 2 aylık hamile kadını boğazından keserek kaçan Hasan S. (28) verilen eşgal üzerine Gazipaşa ilçesinde Adana’ya kaçarken yakalanarak gözaltına alındı.

Hamile kadını hunharca öldüren şahıs, polisten kaçamadı

Saat 11.00 sıralarında Şekerhane Mahallesi Cevkiroğlu Apartmanı 5. katına gelen Hasan S., Sevilay Cevkiroğlu’nun evinin kapısını çaldı. İzolasyon çalışması için çatı katının anahtarlarını istedi. Sevilay Cevkiroğlu kocasını arayarak izolasyon işi için işçi gönderip göndermediğini sordu. Sevilay Cevkiroğlu, kocasından olumsuz yönde cevap almasından sonra kapıyı kapatıp içeri girdi. Sevilay Cevkiroğlu, yatak odasına girdiğinde hırsız olduğunu fark ettiği ve bir müddet boğuştuktan sonra boğazındaki şah damarından kesildiği iddia öğrenildi.

Kocası Tahir Cevkiroğlu, eşini bir müddet aradığında cevap alamayınca annesini arayarak eve gitmesin istedi. Eve giden annesinin kapıyı açamayınca oğlunu arayarak kapının açılmadığını söyledi. Eve gelen Tahir Cevkiroğlu, eşinin ağır yaralı kanlar içinde yattığını gördü. Tahir Cevkiroğlu, kanlar içinde olan eşini Özel Hayat Hastanesi’ne götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen 2 aylık hamile Sevilay Cevkiroğlu kurtarılamadı. Sevilay ile Tahir Cevkiroğlu’nun 5 ay önce evlendiği öğrenildi.

POLİS HIZLI HAREKET EDEREK HIRSIZI VE CİNAYET ZANLISINI YAKALADI

Alanya Asayiş Büro ekibi daha önce apartmana izolasyon için gelenleri araştırdı. Adanalı bir işçinin de bundan 3 ay önce apartmanda izolasyon çalışması yaptığını tespit eden polis zanlıyı teşhis etti. Polis, zanlının memleketine kaçabileceğini düşünerek terminalden araştırma yaptı. Daha sonra zanlının bir otobüse binip kaçtığını tespit eden polis, Gazipaşa’ya varmadan Gazipaşa polisine bilgi vererek otobüsü durdurmasını istedi. Polis zanlıyı otobüsten indirerek Alanya’ya getirdi.

Zanlı Hasan S.’nin üzerinden 1 adet burma bilezik, 4 adet yüzük ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi. Alanya Emniyet Müdürlüğü Saray Karakolu gözaltı bölümüne getirilen zanlıya basın mensuplarının ‘Vicdanın rahat mı’ sorusu üzerine yüzünü eğerek gizledi. Sorguya alınan zanlı yarın adliyeye sevk edilecek.

Bu arada Tahir Cevkiroğlu Emniyet Asayiş Büroya gelerek konuyla ilgili ifade verdi.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler