Egzoz dumanı kazaya böyle neden oldu

Aydın'da Kuşadası ilçesinde bir kamyonun egzozundan yükselen aşırı duman sonucu arkasından gelen iki otomobilden diğerine arkadan çarptı.

Egzoz dumanı kazaya böyle neden oldu


Aydın'ın Kuşadası İlçesinde, bir kamyonun egzozundan yükselen duman nedeniyle arkasından gelen ve görüş mesafesi oldukça azalan hatta neredeyse sıfıra kadar düşen iki otomobilden biri diğerine arkadan çarptı. Kaza şans eseri maddi hasarla atlatılırken, kaza anı araç kamerası ile böyle görüntülendi.

DHA'da geçen habere göre; geçen Pazar günü meydana gelen trafik kazası, Kuşadası-Söke Karayolu'nda yaşandı. Kuşadası'ndan Aydın yönüne giden sürücüsü ve plakası belli olmayan bir kamyonun egzozundan çıkan aşırı duman nedeniyle arkasından gelen arabaların görüş mesafesini sıfıra kadar düşürdü. 


GÖRÜŞ MESAFESİ SIFIR

Yolu göremeyen sürücülerden Kemal Vapur, yönetimindeki 06 AB 248 plakalı otomobil ile önünü göremediği için aracını yol kenarına yanaştırmaya çalışan Erdem Kaya yönetimindeki 09 BS 862 plakalı otomobile arkadan çarptı. 


SORUŞTURMA BAŞLADI

Yaşanan trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken, kaza anı da arabada bulunan araç kamerası ile kaydedildi. Kazaya sebebiyet veren kamyonun aranma çalışmasının sürdüğü belirtildi. Polis ise kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz