Diyarbakır'daki cinayet

Bağlar ilçesinde bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Diyarbakır'daki cinayet
Bağlar ilçesinde bir kişiyi öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, geçen hafta Muradiye Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada 1 kişinin öldüğü, 5 kişinin ise yaralandığı anımsatıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yürütülen titiz çalışma sonrasında silahlı kavganın amca çocukları olan taraflar arasında gerçekleştiğinin tespit edildiği dile getirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

''Kız kardeşlerden birinin, karşı tarafın gelini olduğu ve kocasıyla yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle bu durumu konuşmak üzere bir araya gelmişlerdir. Taraflar arasında çıkan kavga neticesinde 1 kişinin ölümünün ardından, her iki taraftan 5 kişinin yaralandığı tespit edilmiştir. Olayın tarafı ve firari şüphelilerle ilgili ilimizde bulunabileceği değerlendirilen muhtemel yerler kontrol edilmiş, evlerinde arama gerçekleştirilmiş ve aynı gün içerisinde olaya karışan 5 şahıs yakalanmıştır.''

Açıklamada, ''Ateşli silah ve kesici aletle kasten öldürme, karşılıklı yaralama ve 6136 sayılı kanuna muhalefet'' suçlarından mahkemeye çıkarılan 5 kişiden 3'ünün tutuklandığı bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler