Dağın zirvesinde Devlet-Millet el ele hizmet seferberliği

Bingöl'ün Solhan ve Genç ilçeleri arasında yer alan, zorlu ve engebeli koşulları nedeniyle hizmet almakta sıkıntı yaşayan Tavz bölgesi için hizmet seferberliği başlatıldı.

Dağın zirvesinde Devlet-Millet el ele hizmet seferberliği

Bingöl'ün Solhan ve Genç ilçeleri arasında yer alan, zorlu ve engebeli koşulları nedeniyle hizmet almakta sıkıntı yaşayan Tavz bölgesi için hizmet seferberliği başlatıldı.

Genç Kaymakamı Muhammed Güzel, Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Nihat Doğu , meclisi üyeleri , askeri erkan ve muhtarlar 2 bin rakımlı dağın zirvesinde hizmet buluşması gerçekleştirdi.

Enfes doğası, yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle adeta yer yüzü cennetini andıran Tavz bölgesinin ulaşım başta olmak üzere bir çok sorunun çözümü için "devlet- millet el ele " parolasıyla hizmet seferberliği başlatıldı.

Buluşmaya Genç Kaymakamı Muhammed Güzel, Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Nihat Doğu , Genç İlçe Jandarma Komutanı Sinan Sert,  İl Genel Meclis üyeleri Nizamettin Barut,  Şefik Orakçı,Ak Parti  Bingöl İl Baskan Yardımcısı Ali Rıza Canlı, Genç Özel İdare Müdürü Muhittin Kaya,  Birlik Müdürü  Muhammed Deniz, İl Genel Meclis Üyesi Adayı Murat Soysal ,Tavz Der Başkanı Yılmaz Araç ile  Tavz bölgesindeki  muhtarlar  katıldı.

Binekli, Yenisu, Pınaraltı, Elmagünü, Sarmakaya köyleri ve mezralarını ziyaret ederek yol ve ulaşım ile ilgili yapılan çalışmaları yerinde inceleyen heyet,vatandaşlarla  bir  araya gelerek sorun ve taleplerini yerinde istişare etti.

Mamedan Muhtarının Ev Sahipliğinde

Mamedan (Elmagünü) Köyü muhtarı Abdurrahman Ayhan'ın ev sahipliğinde 2 bin rakımlı dağın zirvesinde bir araya gelen heyet, bölgedeki ulaşım başta olmak üzere temel sorunların çözümü için söz verdi, verilen talimatlarla çalışmalar hızlandırıldı.
Ak Parti Milletvekili Feyzi Berdibek, video konferansla buluşmaya katılarak bölgedeki tüm sorunların en kısa zamanda dile getirileceğini kaydetti.

"Tüm Sorunlar Çözülecek"

Genç Kaymakamı Muhammed Güzel , bölgedeki yolları önümüzdeki bahar dönemiyle beraber asfaltlamayı planladıklarını söyledi.
Bingöl İl Genel Meclisi Başkanı Nihat Doğu, bölgedeki sorunların önemli ölçüde çözüldüğünü, iletilen soruların el birliğiyle çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Mamedan Köyü Muhtarı Abdurrahman Ayhan, hizmet seferberliği nedeniyle emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bülten

Çok Okunan Haberler