Cinayet faili..

Diyarbakır'daki Cinayetin Zanlısı İstanbul da Yakalandı

Cinayet faili..

Diyarbakır'da 5 ay önce parkta yaşanan bıçaklı kavga sonucu, kız arkadaşının akrabaları Erkan Adıyaman'ı (22) bıçaklayarak öldürdüğü, Davut Adıyaman'ı (20) yaraladığı iddiasıyla aranan O.Ç.(17), İstanbul'da gözaltına alındı.

CİNAYET İŞLEMİŞTİ

 Gaziler Çeşme Durağı, Ceylan parkında 2 Eylül 2011 tarihinde meydana gelen olayda parkta çıkan kavga sonucu Erkan Adıyaman öldürülmüş, akrabası Davut Adıyaman ağır şekilde yaralanmıştı. Diyarbakır polisi, olaydan sonra başlattığı soruşturmada 17 yaşındaki O.Ç.'nin, kız arkadaşının akrabaları ile tartıştığını olay günü de parkta konuşmak için randevulaştığını belirledi. O.Ç.'nin kız arkadaşıyla dolaşırken görüldüğü, bu nedenle de kızın akrabaları tarafından tehdit edildiği öğrenildi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, bıçaklı saldırıyı yapan kişi olarak teşhis edilen O.Ç., mahkeme tarafından yakalama kararı ile aranmaya başlandı.

 

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Polis tarafından 5 aydır aranan O.Ç.'nin otobüsle İstanbul'a geldiğinin belirlenmesi üzerine Otogar'da önlem alan İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıyı otobüsten iner inmez gözaltına aldı. Cinayet Büro Amirliğine getirilen O.Ç., işlemlerinin bitmesinin ardından mahkemeye gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler