Çiftçinin cesedi bulundu!

8 gün önce evinden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçinin cesedi, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen uzman ekibin çalışması sonucu derede bulundu

Çiftçinin cesedi bulundu!

ŞANLIURFA - Ceylanpınar'da, 8 gün önce evinden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçinin cesedi, Jandarma Genel Komutanlığı'ndan gelen uzman ekibin çalışması sonucu derede bulundu.

Ailesinin geçen hafta kayıp başvurusu yaptığı Sinan Ağan'ın (45) bulunması için Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Su Altı ekipleri Habur Deresi'nde birkaç gün arama yaptı.

İki gün önce otomobili bulunan Ağan'ın cesedine aramalara rağmen rastlanmayınca yakınları Vali Celalettin Güvenç'ten yardım istedi.

CESEDİ BULUNDU

Jandarma Genel Komutanlığı ile yapılan görüşme sonunda Özel Asayiş Komutanlığı'ndan 28 kişilik uzman arama kurtarma ekibi bugün Ceylanpınar'a gönderildi. Sabah saatlerinde Habur Deresi çevresinde çalışmalarına başlayan ekip, önce Ağan'ın kullandığı poşuyu buldu.

 İl Jandarma Komutanı Albay Emin Dursun'un yönettiği çalışma kapsamında aramalarını su altında yoğunlaştıran ekip, 7 saatlik çalışmanın ardından otomobilin bulunduğu alana yaklaşık 2 kilometre mesafede Sinan Ağan'ın cesedine ulaştı.

Yakınları tarafından teşhis edilen Ağan'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ailesine teslim edildi.

Ceylanpınar'da 18 Aralık 2012'de evinden ayrılan ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan çiftçinin otomobiliyle dereye düşmüş olabileceği ihtimali üzerine Habur Deresi'nde 6 günden bu yana arama çalışması yapılıyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler