Bozkurt Veda Etti

Muş'a İl Müftüsü olarak atanan Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Müftüsü Alettin Bozkurt için veda şöleni yapıldı. Şölende duygulu anlar yaşanırken, Bozkurt, "Diyarbakır'dan gidiyorsam da kalbim hep burda olacak" dedi.

Bozkurt Veda Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın oluruyla Muş İl Müftülüğü görevine atanan Yenişehir İlçe Müftüsü Alettin Bozkurt için, mesai arkadaşları veda töreni düzenledi. Veda töreninde duygu seli oluşurken, Bozkurt konuşması esnasında gözyaşı döktü.

Yaklaşık 7 yıldan buyana Yenişehir İlçe Müftülüğü görevini yürüten Bozkurt, Diyarbakır ve Bismil'de görev yaptığım esnada, özellikle mesai arkadaşlarıma karşı, saygılı ve hassasiyetler içerisinde olduğunu belirterek şöyle dedi:

VEDA ŞÖLENİ YAPILDI

"Gerek Diyarbakır da gerek daha önce görev yaptığım Bismil dilçesinde, ben hiç bir arkadaşımı kırmadım. Kendime hiz bir zaman amir gözüyle bakmadım. Hiç bir arkadaşımı kırmadım, incitmedim, kötü bir söz söylemedim. Hep ayetlerle, hadislerle, Kur'an-ı Kerim'in hükümleriyle kendilerine nasihatlerde bulundum. Bu görevi aksattıgımız takdirde Allah katında sorumlu olacağımızı anlattım. Eğer ben bir arkadaşımı incittiysem kırdıysam ben daha buradayken kıyamet gelmeden hakkını benden alsın. Eğer bugüne kadar kalbinizi kırdıysam hepinizden özür dilerim. Ben gerçekten sizden ayrıldıgım için üzgünüm"

Konuşmasının ardından kısa bir sine vizyon gösterisi yapıldı ve mesai arkadasları tarafından kendisine plaket verildi

Kaynak: Diyarbakır Söz