Boşanmak isteyen eşinin yanında intihara kalkıştı

Zonguldak'ta, 26 yaşındaki Muammer Sinan Diri, evi terk ederek boşanmak isteyeneşini ikna için buluştuğu deniz kıyısındaki kayalıklarda tabancaylaintihara kalkıştı. Ağır yaralanan genç hastanede tedaviye alındı.

Boşanmak isteyen eşinin yanında intihara kalkıştı

Olay, saat14.30 sıralarında Zonguldak Limanı arkasındaki kayalıklarda meydana geldi.Muammer Sinan Diri, 6 ay önce evi terk edipailesinin yanına döneneşi A.D. ilekonuşmak için buluştu.Muammer Sinan Diri, iddiaya görebarışmak istediği eşinin eve dönmesini istedi. Muammer Sinan Diri, kabul etmeyen ve ayrılmak isteyen eşine veda mektubu verdi. Muammer Sinan Diri, eşi mektubu okuyamadanyanındaki tabancasını çıkarıp başına dayayarak ateşledi. Kanlar içinde yere yığılan Muammer Sinan Diri, haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahasinden sonra Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan gencin durumunun ağır olduğu belirtildi.
Olayın ardından şoka giren A.D. de aynı hastaneye kaldırıldı. Hastanede bir süre müşahade altında tutulan A.D., daha sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. A.D.'nin, daha önce akıl sağlığından şüphelendiği eşiyle ilgili yanında silahla gezdiği için korktuğunu söyleyerek polise şikayette bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA