Bitlis Güroymak'ta fellik fellik aranan PKK'lı kadın kılığına girmiş halde kıskıvrak yakalandı!

Bitlis Güroymak'ta PKK terör örgütüne yataklık ve yandaşlık yapan bir şahıs hakkında çıkartılan arama emri sonrasında, o PKK'lı öyle bir yol bularak bularak kaçmaya kalkıştı ki! Jandarma ekipleri aldıkları ihbarı değerlendirerek kadın kılığına girmiş PKK'lıyı kıskıvrak yakaladı (DHA)

Bitlis Güroymak'ta fellik fellik aranan PKK'lı kadın kılığına girmiş halde kıskıvrak yakalandı!

Bitlis Güroymak'ta  PKK terör örgütüne yataklık ve yandaşlık yapan bir şahıs hakkında çıkartılan arama emri sonrasında, o PKK'lı öyle bir yol bularak bularak kaçmaya kalkıştı ki! Jandarma ekipleri aldıkları ihbarı değerlendirerek kadın kılığına girmiş PKK'lıyı kıskıvrak yakaladı

BİTLİS'in Güroymak İlçesi'nde PKK'ya yardım ve yakatklık suçundan aranan bir kişi, kadın kılığında kaçmak isterken, jandarma ekiplerinin yaptığı kimlik kontrolu sırasında yakalandı.

Aldıklar istihbaratı değerlendiren Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Harekat Birliği ekipleri, terör örgütü PKK'ya yardım ve yataklık suçundan aranan Z.A.'nın Kekliktepe Köyü'ne geldiği bilgisi üzerine harekete geçti. Köyde iki eve operasyon yapan ekipler, kadın giyisili bir kişinin şüpheli hareketleri üzerine kimlik kontrolu yaptı. Yapılan kimlik kontrolunde kadın giyisili olan kişinin aranan Z.A. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan Z.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, soruşturma sürüyor. (DHA)

Kaynak: Diyarbakır Söz