Bakkala ateş etti, yoldan geçen yaşlı adamı vurdu

ADANA'da bir bakkala düzenlenen silahlı saldırı sırasında yoldan geçen 80 yaşındaki İsmail Hava, açılan ateşle kol ve bacağından yaralandı.

Bakkala ateş etti, yoldan geçen yaşlı adamı vurdu

Merkez Seyhan İlçesi'nin İstiklal Mahallesi'nde bakkal işleten C.K.'nin işyerine saat 16.00 sıralarında gelen ve kimliği bilinmeyen saldırgan, yanında taşıdığı pompalı tüfekle ateş etmeye başladı. C.K. da saldırganı korkutmak için işyerindeki el testeresi fırlattı. Saldırgan kaçarken tüfekten çıkan saçmalar İsmail Hava'nın kol ve ayaklarına isabet etti. İhbar üzerineçok sayıda polis ekibi sevk edildi. Hemen yakındaki evine giden İsmail Hava'nın yaralı halini görenler sağlık ekiplerine haber verdi. İsmail Hava, yaralanmasına neden olan saldırganı görmediğini söylerken, küfürler savurdu. Hayati tehlikesi bulunmayan İsmail Hava, Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.
Saldırıda işyerinin camları ve ekmek dolabı isabet elen C.K., "Her gün alış verişe gelip, benimle sohbet eden bir insan. İsmini bilmiyorum ama mahallemizin gençlerinden biri. Niye ateş etti, ne istiyordu anlamadım" diye konuştu. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheli aranıyor.

Kaynak: DHA