Bakanı Günay, Abdürrahim Karakoç'u hastanede ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, şair ve yazar Abdürrahim Karakoç'u tedavi gördüğü Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde akşam saatlerinde ziyaret etti.

Bakanı Günay, Abdürrahim Karakoç'u hastanede ziyaret etti

Yoğun bakımda bulunan Karakoç ile kısa bir süre görüşen Bakan Günay, çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Karakoç’un şiir dünyasının, pek çok şarkının söz yazarı olduğunu kaydederek, aşk, tabiat, inanç şiirleriyle edebiyat dünyasının da özel bir insanı olduğunu söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Karakoç'la derin bir dostluğu olduğunu belirterek, ''Çok sevdiğim bir insandır.'' şeklinde konuştu.

Yarın Bursa'ya gideceğini, ancak Karakoç'un hastaneye kaldırıldığını duyar duymaz kaygı içinde buraya geldiğini ifade eden Günay, ziyareti sonrasında iyi bir tablo gördüğünü ve biraz rahatladığını kaydetti.

Bakan Günay, buradaki doktorların kendisini Abdurrahim Karakaoç’un sağlığı ile ilgili olarak bilgilendirdiğini belirterek, Karakoç'lada görüştüğünü ve gayet iyi olduğunu söyledi.

Bakan Günay, ''İnşallah bir kaç gün sonra iyilikle dışarıda tekrar yazmaya, söylemeye, konuşmaya devam eder. Biz de edebiyatımızın bu büyük ismini tekrar görmekten büyük mutluluk duyarız.'' şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz