Ayçin İnci ile oyuncu eşi Serdal Genç çifti sessiz sedasız boşandı!

2013'ün temmuz ayında karizmatik oyuncu Serdal Genç'le evlenen Benim Annem Bir Melek dizisi ile herkesi kahkahaya boğan güzeller güzeli oyuncu Ayçin İnci, “Bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, evliliğimize nokta koyduk. Şu an işimle ilgileniyorum” dedi.

Ayçin İnci ile oyuncu eşi Serdal Genç çifti sessiz sedasız boşandı!

‘Eğlenceli Cinayetler Kumpanyası’ oyunuyla tiyatro sahnesinde yer alan Ayçin İnci’nin, üç yıl önce nikah masasına oturduğu Serdal Genç’le gizlice boşandığı ortaya çıktı. Milliyet'in haberine göre; Beş yıl evli kaldığı Ahmet Mümtaz Taylan’dan boşandıktan sonra yeniden evlenen oyuncu, “Serdal Bey’le bir yıl önce karşılıklı anlaşıp, resmi olarak evliliğimize nokta koyduk” dedi.

Ayçin İnci Kimdir?

Emektar sinema oyuncusu Bilal İnci'nin torunudur. Aynı zamanda ablası Ayça İnci de oyuncudur. Şahika Tekand Oyunculuk Atölyesi mezunudur. 2003 yılında Kurşun Yarası adlı dizide rol alarak dikkat çekmiştir. İnci, sinema ve dizi filmlerde rol almayı sürdürmektedir. 2007 yılında yine kendisi gibi oyuncu olan Ahmet Mümtaz Taylan ile evlenmiştir. 21 Mart 2012'de boşanmıştır. 1 Temmuz 2013'te 7 aydır birlikte olduğu oyuncu meslektaşı Serdal Genç ile evlenmiştir.

Kaynak: Diyarbakır Söz