Antalya'daki kazada hayatını kaybeden 6 kişi toprağa verildi

Antalya'da, bir TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi morgdan alınarak toprağa verildi.

Antalya'daki kazada hayatını kaybeden 6 kişi toprağa verildi

Döşemelatı ilçesi Burdur Karayolu 15. kilometresindeki Hilmi Beken Kavşağı'nda meydana gelen kazada hayatını kaybeden 6 kişinin otopsi işlemleri tamamlandı. Süleyman Ay, Ali Çalışır, Cafer Bulut, Mehmet Uslu, Murat Topal ve Mahmut Akman’nın cenazeleri aileleri ve yakınları tarafından Antalya Adli Tıp Kurumu morgundan alınarak Aksu ilçesine bağlı Güloluk, Kırkavak ve Kurşunlu köylerinde toprağa verildi. Kazada eşi Mahmut Akman ve kardeşi Murat Topal’ı kaybeden Meliha Topal, cenazelerin ardından uzun süre gözyaşı döktü. Meliha Topal, kardeşi Murat Topal’ın cenazesinin morgdan çıkarılışı sırasında son kez görmek için akrabalarından izin istedi. Kazada hayatını kaybedenlerden Mahmut Akman ile Cafer Bulut’un evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden 6 kişinin yevmiye ile çalıştığı, dün, Döşemelatı ilçesine nar ağaçlarını budamaya gittikleri öğrenildi.

Antalya’da 15 PN 463 plakalı TIR, dün akşam saatlerinde, içerisinde 7 kişi bulunan 15 DS 520 plakalı otomobile çarpmıştı. Kazada otomobil sürücüsü Mustafa Yıldız ağır yaralanmış, 6 kişi hayatını kaybetmişti. TIR şoförü Metin Çatal, gözaltına alınmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz