Aksaray'da seri namus cinayet katili, 2 günde iki kişiyi öldürdü! Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürüldü

Aksaray Tuzlusu mevkisinde yol kenarında yatmakta olan bir kişinin olduğunu farkeden vatandaş, olay yerine hemen ekipleri dahil etti. Yapılan çalışmalar sonrasında Aksaray'ı ürküten ikinci bir kesik cinsel organ cinayeti işlendiği gözlemlendi. 21 yaşındaki İmdat Tayfur Doğan, yol kenarında cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürülmüş şekilde bulunurken dün de 26 yaşındaki Kadir Çekiç'in aynı şekilde öldürülmesi seri cinayet vukusunu hatırlattı

Aksaray'da seri namus cinayet katili, 2 günde iki kişiyi öldürdü! Boğazı ve cinsel organı kesilerek öldürüldü

Aksaray Tuzlusu mevkisinde yol kenarında yatmakta olan bir kişinin olduğunu farkeden vatandaş, olay yerine hemen ekipleri dahil etti. Yapılan çalışmalar sonrasında Aksaray'ı ürküten ikinci bir kesik cinsel organ cinayeti işlendiği gözlemlendi. 21 yaşındaki İmdat Tayfur Doğan, yol kenarında cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürülmüş şekilde bulunurken dün de 26 yaşındaki Kadir Çekiç'in aynı şekilde öldürülmesi sri cinayet vukusunu hatırlattı

Aksaray'da 21 yaşındaki İmdat Tayfur Doğan, yol kenarında cinsel organı ve boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulundu. Dün de 26 yaşındaki Kadir Çekiç aynı şekilde öldürülmüş halde bulunmuştu.

Tuzlusu Bölgesi'ndeki çöplük alanda bir gence ait cesedi fark eden çevredekiler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisin yaptığı incelemede, cinsel organı ve boğazı kesilmiş olan cesedin İmdat Tayfur Doğan olduğu tespit edildi. Doğan'ın sol bacağında ise kalemle 'Namus için' yazısı bulunması dikkat çekti.

Dün Laleli Mahallesi'nde Kadir Çekiç aynı şekilde öldürülmüş olarak bulunmuştu. Polis, aynı yöntemle öldürülmüş olması nedeniyle iki cinayetin birbiriyle bağlantılı olma ihtimali üzerinde duruyor. Polis, iki kişiyi öldüren kişi veya kişilerin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz