AK Parti Bostancı ve Erdemir Amasya'daki terör saldırısını kınadı

AK Parti Amasya milletvekilleri Naci Bostancı ve Avni Erdemir, Amasya'da dün meydana gelen ve 2 askerin şehit olduğu terör saldırısını kınadı.

AK Parti Bostancı ve Erdemir Amasya'daki terör saldırısını kınadı

Bostancı ve Erdemir yaptıkları ortak açıklama ile saldırıda şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa Türk Silahlı Kuvvetleri, şehit aileleri ve Türk milletine başsağlığı dileklerini iletti.

"Ülkemizin birliği, beraberliği ve kardeşliğine yönelik bu türden saldırılar hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır." denilen açıklamada, "Milletimiz bir bütün olarak ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına her zaman üzerine düşeni yapmaya devam edecek ve hiçbir tehdit karşısında eğilmeyecektir. Ülkemizin birliği, vatandaşlarımızın huzuru ve çocuklarımızın geleceği üzerine oynanan bu hain oyunun farkındayız. Bu oyunu boşa çıkartmak, bizi kamplara ayırmaya çalışan niyetlerin önünde dimdik durmak ve asla taviz vermemek hepimizin görevidir." denildi.

Amacı ne olursa olsun terörün bir insanlık suçu olduğu vurgulanan açıklamada, "Bu suça ortak olanlar ve taşeronluk edenler mutlaka mağlup olacaklardır. Milletimizin sabrı, dirayeti ve sağduyusu; bu fitne odaklarının bütün planlarını bozacaktır. Terörle mücadelemiz, her şartta devam edecektir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler