Super Mario Bros. için yeni film

Sony Picture’in hacker saldrısına uğrayıp vizyona girmemiş filmlerin Torrent yoluyla internette dağıtıldığını duyurmuştuk. Şimdi de dağıtılan filmlerle ilgili bilgiler gelmeye başladı.

Super Mario Bros. için yeni film

Bir zamanların meşhur bilgisayar oyunlarından Super Mario’nun filmiyle ilgili bilgiler internette dolaşmaya başladı. Sony’nin geçenlerde uğradığı hacker saldırısı sonucu yalnızca vizyona girmemiş filmlerin değil şirketin veritabanındaki başka bilgilerinde çalındığı açıklanmıştı. Bu anlamda da Sony’nin Super Mario Bros. Filmi için gizli bir anlaşma yaptığı belirtildi.

Zira bu beklenmedik bir haber. Çünkü Super Mario Bros., Sony'nin ezeli rakibi olanNintendo'nun yapımı. Bu konuda Sony'nin, Nintendo'ya film için yardım edeceği söyleniyor. Şu an hazırlık aşamasında olan bu filmin 2016 yılında vizyona gireceği belirtiliyor.

Öte yandan filmin yapımında, Super Mario Bros.'un yaratıcısı olan Shigeru Miyamoto'nun da aktif rol oynayacağı söyleniyor. Film ile ilgili yeni detaylar geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz