Samsung'tan CES 2013 tüyosu

Samsung, resmi bloğunda yayımladığı videoyla tüketicileri meraklandırmayı başardı.

Samsung'tan CES 2013 tüyosu

Samsung inişli-çıkışlı bir yılı geride bıraktı. Apple’a karşı patent davasını kaybetmesine rağmen şirket dünyada 1 numaralı akıllı telefon üreticisi oldu.

Ocak ayında Las Vegas’ta yapılacak olan dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarını bir fırsata çevirmeyi planlıyor.

Samsung resmi bloğu Samsung Tomorrow’da yayınlanan videolarında ‘yeni bir şey’ ‘hazır’ gibi senaryolarla tüketicileri meraklandırıyor. 2012 yılından Samsung’un Apple’ı hedef alan agresif reklamlarını unutmamak gerek.

Peki CES 2013’te Samsung’tan ne gibi bir ürün gelebilir – ya da gelir mi yoksa bu bir reklam taktiği mi – bilinmiyor. Son zamanlarda yeni çıkan akıllı telefonların hemen ardından bu kadar kısa sürede yeni bir telefon çıkaracağını zannetmiyorum ama tablet açısından olabilirdi. Tabi Galaxy Note 10.1 de bu açığı kapatıyor.

Belki de Samsung, Apple Tv’ye alternatif olarak Samsung TV gibi bir ürünle de çıkabilir, ya da tamamen beklenmedik bir ürünle de karşımıza çıkabilir.

Ancak herkesin merakla beklediği ‘yeni bir şey’ gerçekten de ‘hiç denenmemiş yeni bir ürün’ olabilirse, o zaman Apple bu sefer gerçekten Samsung’un altında ezilir.

Samsung’un CES 2013’te ne yayınlayacağını biz de sizin gibi heyecanla bekliyoruz.

Samsung'un tanıtım videosunu izlemek için tıklayın

Kaynak: Diyarbakır Söz