Samsung Galaxy S4'le ilgili 'efsane'ler

Teknoloji dünyasında ürünlerin yeni versiyonları çıkmadan önce ‘şehir efsaneleri’ dolaşmaya başlıyor. Tıpkı iPhone 5’te olduğu gibi. Şimdi de Samsung Galaxy S4 için kırılmayan ekran olacak söylentileri internette dolaşıyor.

Samsung Galaxy S4'le ilgili 'efsane'ler

Samsung’un amiral gemisi Galaxy S4’ünönce Ocak ayının ikinci haftasındaki CES 2013 fuarında tanıtılacağı söyleniyordu ki, Reuters’den gelen başka bir haberle cihazın ilk lansmanının Nisan ayında yapılacağı yazıyordu.

Reuters’in haberibe göre Galaxy S4’ün ekranı kırılmaz olacak. Ancak bilindiği gibi Samsung tüm S serisi ürünlerinde Corning firmasının Gorilla Glass denen darbelere dayanıklı camlarını kullanıyor. Yani ‘kırılmaz’ diye lanse edilen ürünün aslında Gorilla Glass tip camın daha dayanıklı olan bir çeşidi olabileceği ihtimali daha yüksek.

Bu arada Samsung Galaxy S4’de 13 mp kamera olması bekleniyor. Bu da piksel başına 441 piksel (ppi) demek. Galaxy s3’te 306 ppi ve iPhone 5’te ise 326 ppi olduğu gözönüne alındığında Galaxy S4’ün kamerasının bir hayli kaliteli olacağı gözüküyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz