Y.Diyar'da transfer harekatı

Özcan Gökçeoğlu’nu teknik direktörlüğe getirip yardımcı antrenörlük için de Aytekin Yıldırım’la anlaşan Yeni Diyarbakırspor, transferde 15’e yakın futbolcu ile prensipte anlaştı.

Y.Diyar'da transfer harekatı

Kulüp Başkanı Fevzi İlhanlı, Gökçeoğlu ve ekibine takımı 3.Lig’e çıkarma konusunda güvendiklerini söyledi. İlhanlı,”Ben ve Bedirhan Akyol transfere karışmayacağız. Ahbap-çavuş ilişkileri ile transfer yapmayacağız. Teknik heyet transfer konusunda tam yetkilidir. Biz sadece yurt dışında takıma katkı yapacağını düşündüğümüz 1-2 yabancı getirebiliriz. Onun dışındaki transferlerde tasarruf teknik heyette olacak. Hedefimiz 3.Lig’e çıkmaktır. Bu yıl ligin çok daha zor geçeceğini biliyoruz. Bir çok takım önemli yatırımlar yapacak. Geçen sezondan tecrübeliyiz. Bu yıl inşallah hedefe ulaşacağız.” dedi.

GÖKÇEOĞLU, UMUTLU VE İDDİALI

Teknik patron Gökçeoğlu ise 2.Lig ve 3.Lig deneyimine sahip bir çok futbolcu ile temasta olduklarını söyledi. İyi bir ekip meydana getirmek istediklerini anlatan Gökçeoğlu,”Geçen sezonki kadrodan faydalı olacağını düşündüğümüz isimleri tutacağız.Onlarla görüştük, sorun yok. Dış transferde nokta isimler alacağız. Üst liglerde oynamış, kaliteli oyuncularla görüşüyorz. Öyle uçuk rakamlar verme şansımız yok. Ama Diyarbakır gibi bir marka ismi taşıyoruz. Bunu kullanmaya çalışıyoruz.Yeni Diyarbakırspor’da geçen sezon kimsenin alacağı kalmamış. Bu da avantajdır. Fevzi başkan ve Bedirhan başkan bu konuda olumlu izler bırakmış. Lig zor olacak. Ama biz kendimize güveniyoruz.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz