Seyirci avantajı kullanılacak?

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, bugün sahasında Sivas Belediyespor’u konuk ederek, seyirci avantajını kullanarak, galibiyeti hedefliyor.

Seyirci avantajı kullanılacak?

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, bugün sahasında Sivas Belediyespor’u konuk edecek.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Asbaşkanı Nurullah Edemen, yaptığı açıklmada, sahalarında yapacakları maçta tüm taraftarları yanlarında görmek istediklerini söyledi. Edemen, ikinci iç saha maçlarını dolu tribünlere karşı oynamak istediklerini, bu nedenle tüm Diyarbakırlılar'ı Seyrantepe Spor Tesisleri’nde yapacakları karşılaşmaya beklediklerini kaydetti.

TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPTI

Edemen, şöyle dedi: "Yarın önemli bir iç saha maçına ev sahipliği yapacağız. Ligin iddialı takımları arasında yer alan Sivas Belediyespor’u konuk edeceğiz. Her iki takım için büyük önem taşıyan bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmayı planlıyoruz. Bunun için tribün desteğine çok ihtiyacımız var. Herkesi bu güzel son bahar gününde Seyrantepe Spor Tesisleri’nde yapacağımız maça gelmelerini bekliyoruz. Taraftarlarımızın desteğiyle Sivas Belediyespor karşısında galibiyetle ayrılacağımıza inanıyoruz."

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler