Quaresma: Beşiktaş'ta mutluyum

Beşiktaşlı Ricardo Quaresma, Beşiktaş ile sözleşmesinin devam ettiğini ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Quaresma: Beşiktaş'ta mutluyum

Siyah-beyazlı takımın Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan yıldız oyuncu, pazar günü oynadıkları Fenerbahçe maçı ile bugünkü maçın arasında fark bulunmadığını belirterek, "İlk maçta bulduklarımızı değerlendirmedik. Bu maçta çok pozisyon bulduk ancak bir tanesini değerlendirdik. İlk maçta iyi işler yapmıştık. Fenerbahçe ile eşit seviyedeydik." diye konuştu.

Bir gazetecinin, "Seneye Quresma'nın durumu ne olacak?" sorusuna ise yıldız futbolcu, "Kulübümle 1 sene daha kontratım var. Burada olmaktan çok mutluyum. Bir gün olur sıkıntı yaşarsam o zaman gerekli kişilere söylerim. Bugüne kadar böyle bir durum olmadı. Elimden geldiğince takıma yardım etmeye çalışıyorum. Burada kalmak istiyorum." cevabını verdi.

Başka bir gazetecinin, "Kulübün ekonomik sorunları var. Yıllık ücrette indirim istenirse kabul eder misin?" sorusuna ise "Benim için problem yok. Gerekli kişilerle konuşuruz" diye cevap verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz