Kazanmak İstiyoruz

Küçükbayrak, Sivas Belediyespor ile sahalarında yapacakları ikinci iç saha maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Kazanmak İstiyoruz

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, Sivas Belediyespor ile yarın sahalarında yapacakları ikinci iç saha maçını kazanmak istediklerini söyledi. Küçükbayrak, yaptığı açıklamada, iç saha maçlarına büyük önem verdiklerini ve evlerinde puan kaybı yaşamak istemediklerini belirtti.

Küçükbayrak, "Hedefi olan bir takımız. Başarılı olmamız için öncelikle iç saha maçlarını kaybetmemeliyiz. Bu nedenle iç saha maçlarına büyük önem veriyoruz. Bucaspor galibiyetiyle başlayan iç saha başarısını yarınki Sivas Belediyespor maçında da sürdürmek istiyoruz" dedi.

KAZANMAK İSTİYORUZ

Sivas Belediyespor karşısında 3 puan arayacaklarını belirten Küçükbayrak, konuşmasını şöyle sürdürdü, "Hazırlıklarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Cezalı olan Sercan’ın dışında hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. İdeal kadromuzla çıkacağımız maçtan 3 puan almak için mücadele edeceğiz. Hedefimiz mutlak galibiyettir. Sahamızda yapacağımız maçta tüm Diyarbakırlılar'ı yanımızda görmek istiyoruz."

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler