Karadeniz'den puan istiyor!

Diyarbekirspor, Cumartesi Trabzon deplasmanında oynayacağı Düzyurtspor maçından galibiyetle dönmek istiyor.

Karadeniz'den puan istiyor!

Ligde ard arda kazandığı 3 galibiyeti 4‘de çıkartmak istiyen Yeşil – Kırmızı takımın hedefi galibiyet. Düzyurtspor maçıyla ilgili idmanlarını sürdüren Diyarbekirspor. Cuma günü Ankara aktarmalı uçakla trabzona gidecek.

Kadroda 3 maçlık cezası sona eren ancak menisküs ameliyatı olan Tunç Bahram, sezonu kapatan Uğur bu haftada yok. Sakatlığı olan Adem’in durumu maç saatine kadar belli olacak.

KARADENİZDEN PUANLA DÖNMEK İSTİYOR

Düzyurtspor-Diyarbekirspor karşılaşması Cumartesi günü Trabzon Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda saat 14.00’da başlayacak. Düzyurtspor maçının önemi hakkında sık sık futbolculara uyarılarda bulunan Teknik Direktör Metin Altınay, genç ve koşan bir rakiple karşılaşacaklarına dikkat çekti. Kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Altınay,”Bizim bir hedefimiz var. Buna ulaşmak için sürekli kazanmak zorundayız. İç saha ve deplasman fark etmez. Genç ve mücadele gücü yüksek bir takımla oynayacağız. Aynı zamanda son haftalarda önemli galibiyetler alan bir takım. Bu yüzden rakipten daha iyi olmalıyız. Tek hedefimiz Trabzon’dan 3 puanla dönmek olacak” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz