Kaliteli Bir Kadro!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un Çatalcaspor’dan transfer ettiği forvet oyuncusu Alp Çakıroğlu, şampiyonluğu hedefleyen ve kaliteli bir kadroya sahip bir takıma geldiğini söyledi.

Kaliteli Bir Kadro!

Çakıroğlu, yaptığı açıklamada, hedefe ulaşmak için elinden geleni yapacağını belirterek, kendisini transfer eden kulüp başkanı Feyzi İlhanlı ve teknik direktör Bülent Demirkanlı’ya teşekkür etti.

Şampiyonluğu hedefleyen ve kaliteli bir kadroya sahip bir takıma geldiğini ifade eden Çakıroğlu, "Hayranlıkla takip ettiğim taraftarlarımıza başarı sözü veriyorum" dedi.

Diyarbakerspor Kulüp Başkanvekili Cemal Doğrul ise uzun lig maratonunda sıkıntı yaşamamak için her mevkide alternatifi olan bir kadro oluşturduklarını dile getirerek, bundan sonra transfer düşünmediklerini ifade etti.

UZUN LİG MARATONU

Tunç Behram'ın geçen sezondan kalma cezası nedeniyle 6 hafta oynamayacağını geriye forvet Mert Somay'ın kaldığını dile getiren Doğrul, "Bu da hedefi olan bir takım için riskli bir durum. Bunu ortadan kaldırmak adına Alp Çakıroğlu’nu transfer ettik. Alternatifi bol zengin bir kadro oldu. Bu kadro inşallah ligde arzuladığımız sonuçları getirecek" şeklinde konuştu.

Diyarbekirspor teknik direktörü Bülent Demirkanlı da iyi bir kadro oluşturduklarına dikkat çekerek, başkanları İlhanlı'nın maddi hiçbir fedakarlıktan kaçınmadığını, bundan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Demirkanlı, şöyle dedi:

"Bundan sonra bize düşen bu kadroyu iyi işlemek ve hedefe giden bir takım olmak. Oyuncularımıza bu konuda güvenim sonsuzdur. İnşallah camiamızın arzuladığı başarılara imza atacağız."

Kaynak: Spor Merkezi