İlker Avcıbay Kasımpaşa'da!

Süper Lig'e geri dönen Kasımpaşa, Manisaspor'un başarılı kalecisi İlker Avcıbay'la 1 yıllık anlaşma sağladı. Başarılı kaleci Ajnasspor'un sorularını yanıtladı...

İlker Avcıbay Kasımpaşa'da!

Kasımpaşa ile 1 yıllık bir anlaşma imzaladığını ifade eden başarılı futbolcu, ancak daha uzun yıllar Kasımpaşa formasını terletmek istediğini söyledi.

Kasımpaşa ile bir süredir görüştüklerini ve bir İstanbul ekibi olmasının da transferi etkilediğini ifade eden Avcıbay, “Burası Türkiye’de sayılı kulüplerden biri. İyi yönetilen, geleceğe dönük projeleri olan, geleceği parlak bir kulüp. Daha önceki sezonlardan borçsuz oluşu, mali disiplinini sağlaması da bunun ispatı. Kısa ve uzun vadede güzel projeleri olan bir kulüpte olmak beni de çok mutlu ediyor. Anlaşmamız 1 senelik olsa da umuyorum ki uzun seneler bu formayı taşır, bu camiaya da hizmet ederim” dedi.

Eski kulübüne de mesaj gönderen ve “Beni bugünlere Manisaspor getirdi” diyen deneyimli futbolcu, “Manisaspor’a çok şey borçluyum. Orada çok güzel günler geçirdim. Her ne kadar bu sezon kötü bitse de çok güzel anılarla ayrılıyorum. Taraftara ve tüm camiaya sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum. Gönlüm hep Manisaspor’la birlikte olacak. İnşallah hak ettikleri Süper Lig’e yeniden döner ve daha büyük başarılara imza atarlar” diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz