Hazırlık Tamam

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler, Sivas Belediyespor ile 15 Mart Salı günü yapacağı erteleme maçının hazırlıklarının tamamladı.

Hazırlık Tamam

Amed Sportif Faaliyetler Asbaşkanı Nurullah Edemen,  Sivas Belediyespor maçının ligdeki konumlarına etki edecek bir müsabaka olacağını belirterek, "Sivas Belediyespor ile yapacağımız erteleme maçını mutlaka kazanmalıyız. Ligde rahatlamamız ve üst sıralar için umutlarımızı artırmamız için Sivas deplasmanından mutlaka istediğimiz sonucu almalıyız. Aksi takdirde ligdeki işimiz bir hayli zor olacaktır" dedi.

Edemen, bugün Sivas’ta yapacakları ter idmanından ardından kampa girip maç saatlerini bekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

yaptılar ve ilk yarışmalarına rağmen beşinci oldular. Bu başarı bizi gelecek içim umutlandırdı. Artık önümüzdeki yıllı düşünüyoruz. Daha büyük başarılar elde etmek için çok çalışacağız.”

Bize destek oldular

Kendilerine destek verenlerin olduğunu ve bu nedenle onlara teşekkür etmek istediğini ifade eden Güzel, sözlerini şöyle tamamladı:   Başta  bizlere maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen “Çüngüş Belediye Başkanımız Zübeyir Arslanca, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Müdürümüz burhan Gül ve Anadolu Lisesi Müdürü Zafer Hünkar Üner’in büyük desteğini aldık. Bu nedenle onlara çok teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler