Hasan Ali iddialı geliyor

Kayserispor’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Hasan Ali Kaldırım Kayserspor Kulübü'ne veda ziyaretinde bulundu. Milli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Kayserispor’daki istikrarını Fenerbahçe’de de sürdüreceğini söyledi.

Hasan Ali iddialı geliyor

Fenerbahçe’ye transfer olduğunu belirten Hasan Ali Kaldırım, "Kayserispor’da çok güzel 2 buçuk senem geçti. Burada her zaman mutlu oldum. Ben bu şehre, taraftara ve bana sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum. Kayseri’den ayrılacağım ama Kayseri benim hep kalbimde olacak. Burada Süleyman Hurma ve Başkanımız Recep Mamur’a teşekkür etmek istiyorum. Bana güvendiler ve Kayseri’ye getirdiler. Beni Türkiye’de vitrine çıkarttılar. Hasan Ali onların sayesinde Fenerbahçe’ye transfer oldu. Ben diliyorum ki burada bulunanlar ve taraftar bana hakkını helal etsin ben hakkımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.

 

FENERBAHÇE'DE ÇIĞIR AÇACAĞIM

Fenerbahçe’deki forma savaşıyla ilgili konuşan Kaldırım, "Forma savaşından korksaydım Fenerbahçe’ye transfer olmazdım. Benim için hiçbir zaman korku diye birşey yoktur. Herkes forma giymek ister. Rekabet güzel ve motivasyonu arttıran bir şey. Ben zaten A milli takımın futbolcusuyum. Kendime güveniyorum. Kayserispor’daki istikrarımı Fenerbahçe’de de sürdüreceğim" diye konuştu.

Fenerbahçe’ye hizmet etmek istediğini belirten Kaldırım, "Avrupa’da oynamak güzel bir şey. Her futbolcu bunu ister. Ben önce Fenerbahçe’ye hizmet etmek istiyorum. Sonra Allah kısmet ederse Avrupa da olabilir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler