Güneydoğunews’ten Burhan Gül’e Plaket

İnternet Haber Sitesi Güneydoğunews.Com Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül’e çalışmalarından dolayı başarı plaketi takdim etti.

Güneydoğunews’ten Burhan Gül’e Plaket

>Güneydoğunews.Com Genel Koordinatörü Yılmaz Börükoçin Burhan Gül’ün Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü görevinde Basınla koordineli çalışmasından dolayı kendisini başarı plaketiyle ödüllendirmeyi uygun gördüklerini söyledi.

>BÖRÜKOÇİN’ GÜL’Ü BAŞARILI BULUYORUZ

>Börükoçin yaptığı açıklamada; ‘’ Diyarbakır Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğünün yanı sıra, Spor yazarlığı ve Tv programcılığı yaparak Basının içinde yıllardır aktif olarak yer alan Burhan Gül’ü başarılı buluyoruz. Kendisi Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün faaliyetlerini ve spor branşlarında ki her türlü organizasyonunu güncel bir şekilde rutin olarak yerel ve ulusal basına duyurma ve servis etme görevini başarıyla yerine getiriyor. Kendisinin bu özverili çalışmasıyla bizlerde ilimizde ki Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünün çalışmaları ve faaliyetleri hakkında yeterince bilgi sahibi olup okuyucularımıza bunları duyuruyoruz. Kendisini tebrik ediyor, Bu özverili çalışmalarının bundan sonra da devam etmesini bekliyoruz.’’ Dedi.

>GÜL: ‘’BASINIMIZLA KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ’’

>Kendisine sunulan başarı Plaketi için Güneydoğunews.Com Genel Koordinatörü Yılmaz Börükoçin’e teşekkür eden Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Burhan Gül; ‘’Güneydoğunews.Com Haber sitesi kuruluşunun üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen gayet başarılı bir habercilik anlayışıyla yayın yapıp beğeni kazandı. Bende görevim gereği Kentimizde ki yerel ve ulusal haber siteleri ve ajanslarıyla kurumumuzun faaliyetlerini duyurmak adına koordineli çalışmayı uygun görüyorum. Kentimizde ki spor faaliyetlerinin duyurulmasında internet haber sitelerinin rolü çok büyük. Plaket için Güneydoğunews.Com haber sitesine teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz