"Futbolcular beni özlemiş.."

Beşiktaş başkanlığına adaylığını hafta başında belirleyeceğeni belirten Serdal Adalı, Atletico Madrid maçı ve futbolcularla görüşmesini aktardı...

A Haber'e özel açıklama yapan Adalı , "Tek adaylı bir seçim dönemi olması Beşiktaş için daha mı iyi olur" sorusuna "Hiç fark etmez. Beşiktaş büyük bir camia; ama birleşme zamanı. Herkes birbirine destek olmalı. Demokratik bir seçim olacak, isteyen aday olabilir. Gönül ister ki adaylar birbirine destek olsun, düzgün bir liste yapılsın" karşılığını verdi.

EKONOMİK SORUNLAR ÜZERİNDE ÇALIŞIYORUZ

Kendisi dışında aday olacak isme; kulübe kayıtsız şartsız destek olacak, vakit ayıracak başkana da her türlü yardıma hazır olduğunu belirten Adalı, "Ekonomik problem var; ama bunlar üzerinde çalışıyoruz. Adaylık ve ekonomik sorunların üstünde çalışıyoruz. Pazartesi ya da Salı günü netleşecek. Kafamızda düşündüklerimiz yerine oturursa açıklamayı yapacağız" dedi.

FUTBOLCULARIN HEPSİYLE GÖRÜŞTÜM; BENİ ÖZLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

Atletico ile yapılacak ikinci maçtan umutlu olduğunu belirten Adalı, "Futbolcuların hepsiyle görüştüm. Onları 7-8 aydır görmüyordum. Benim için de moral oldu, onlar için de moral oldu. Ben onlara, onları çok özlediğimi söyledim. Onlar da beni özlediklerini söylediler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz