Fenerbahçe transferleri bitiriyor!

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü Dick Advocaat'ın talebi üzerine transferde harekete geçti. Anlaşma sağlanan iki isim ile kadro güçlendirilecek.

Fenerbahçe transferleri bitiriyor!

Fenerbahçe uzun uğraşlar verdiği Hakim Ziyech ve Jeremain Lens transferlerinde mutlu sona ulaştı. Hollanda’ya üs kuran Asbaşkan Ali Yıldırım, 23 yaşındaki Faslı Ziyech için Twente ile anlaşma sağladı. Kanarya, 10 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla birlikte 1 yıl kiralayacağı Ziyech için kırmızı-beyazlı kulübe 2 milyon Euro ödeyecek. Faslı yıldızın pazartesi İstanbul’a geleceği ve statta bir imza töreni olacağı öğrenildi.

Terknik Direktör Dick Advocaat’ın ısrarla kadroda görmek istediği eski öğrencisi Jeremain Lens’ten de güzel haber geldi. Sunderland ile masaya oturan sarı-lacivertli yöneticiler, 28 yaşındaki Hollandalı futbolcunun kiralanması konusunda anlaşma sağladı. Kiralama bedeli ödemeyecek olan Fenerbahçe, oyuncuya 1 yıl için 2 milyon Euro verecek. Sağ kanatta skora katkı yapma özelliğine sahip olan Lens’in, pazartesi günü KAP’a bildirilmesi bekleniyor.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler