Ergani'ye tecrubeli sol bek

29-30 Eylül’de başlayacak Bölgesel Amatör Futbol Ligi 2.Grup’ta şampiyon olmanın hesaplarını yapan Erganispor, kadrosuna deneyimli bir ismi dahil etti.

Ergani'ye tecrubeli sol bek

Geçen sezon 3.Lig’de Erzurum B.B’nin formasını 11 maçta giyerek 1 gole imza atan Serkan Yıldık ile anlaşma sağlandı. Dün Ergani’de takımla birlikte idmana çıkan 32 yaşındaki futbolcu, 4 kez 17 Yaş Altı Milli Takımı’nın formasını giyerken, 7’si Süper Lig’de Erzurumspor’da olmak üzere kariyerine 188 resmi maç sığdırdı. Göztepe ve Gaziosmanpaşa’da da oynamış olan Erzurum doğumlu futbolcu profesyonel futbolculuk kariyerinde 24 gole imza attı.

Bu futbolcunun transferinde, futbolculuk yıllarında Diyarbakırspor’da Emin Sevmiş’in öğrencisi olan Erzurum’lu eski kaleci Necdet Gümüşenek’in önemli rol oynadığı öğrenildi.

KAMP YERİ YOZGAT

Öte yandan ilk etap çalışmalarını Ergani’de sürdüren Erganispor’un 6 veya 7 Eylül’de kamp için Yozgat’a gideceği açıklandı. Sarı-Siyahlı kulübün transferde profesyonel liglerde forma giyen önemli oyuncularla anlaşmaya vardığı ve bunları kamp öncesinde açıklayacağı ifade edilirken, Teknik Direktör Emin Sevmiş, şu an için savunma ve forvete takviye yapmaya çalıştıklarını söyledi. Sevmiş,”Çok çalışıyoruz. Bir yandan da transfer yapıyoruz. Yönetimle mükemmel bir uyum yakaladık. Ergani’de çok güzel bir hava var. Tesislerimiz de çok güzel. Bazı mevkilere takviye yapacağız. Savunma ve forvete deneyimli oyuncular alacağız. Ondan sonra iyi kamp yaparak lige odaklanacağız.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz