Ergani pürneşe!

Bölgesel Amatör Lig’inde mücadele eden Erganispor, kamp çalışmalarına Antalya’nın Alanya ilçesinde moralli bir şekilde devam ediyor.

Ergani pürneşe!
ERGANİ PÜRNEŞE!

Teknik Direktör Kemal Zeydan nezaretinde günde çift antrenman ile hazırlıklarını sürdüren Erganispor, oynadığı iki hazırlık karşılaşmasından da galibiyetle ayrılırken, ortaya koyduğu performans ile teknik heyetten geçer not aldı. Direktör Kemal Zeydan, güzel bir kamp süreci geçirdiklerini belirterek ikinci yarıda da başarılı performanslarını devam ettirmek istediklerini söyledi.

‘KAMP ÇOK İYİ GEÇİYOR’ Zeydan, ”Zorlu geçen ilk yarının ardından ikinci yarı hazırlıklarımızı Alanya’da sürdürüyoruz. Günde çift idmanla ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Bunun yanı sıra transfer çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Şuana kadar üç futbolcuyu renklerimize bağladık. Kampımızda denemeye aldığımız birkaç sporcu daha var. Onlar hakkında ki kesin kararıda önümüzde ki günlerde vereceğiz. Kampımız sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Çarşamba günü bir hazırlık karşılaşması daha yapıp eksikliklerimizi göreceğiz. Cuma günü kampımızı sona erdirip takımımıza iki gün izin vereceğiz. Yeni sezon hazırlıklarına pazartesi günü ilçemizde devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz