'Engel'leri aşarak şampiyon oldu!

Türkiye Bedensel Engelliler Tekerlekli Sandalye 2.Lig F grubunda mücadele eden Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 67-54 mağlup ederek ligin bitimine iki maç kala namaglup şampiyonluğunu ilan etti.

'Engel'leri aşarak şampiyon oldu!
Grubun zirvesini yakından ilgilendiren maçta Büyükşehir Belediyespor , maçın son periyotunda oynadığı etkili oyun sonucunda sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. Maçın ilk iki periyodunu geride kapatan Büyükşehir Belediyespor ikinci yarıya oyunun kontrolünü eline geçirerek başladı ve üçüncü periyodu önde kapattı.

YENİ HEDEF PLAY-OFF ! Maçın son periyotunda 10 sayı geriye düşmesine rağmen muhteşem bir geri dönüş yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor özellikle Hasan ve Turan’ın etkili oyunuyla maçı da 67-54 kazanıp bitime iki maç kala şampiyonluğunu ilan edip 1.lig’e terfi maçları için Adana’da yapılacak olan play-off grubuna katılmaya hak kazandı.

Antrenör Ramazan Deniz, “Gruplarda gösterdiğimiz bu başarıyı play-off maçlarında da devam ettirip kentimizin ve camiamızın hak ettiği 1.Lig’de mücadele etmek istiyoruz. Gerek deplasmanda gerekse kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmayan ve desteklerini bizden esirgemeyen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. .Ayrıca bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımı da kutluyorum.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler