Elmander: Fenerbahçe'nin kadrosu çok iyi

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, Trabzonspor maçı öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Elmander: Fenerbahçe'nin kadrosu çok iyi

Galatasaray'ın İsveçli golcüsü Johan Elmander, Trabzonspor karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyduklarını ve galip geldiklerini ifade ederek, şampiyonluk yarışındaki rakipleri Fenerbahçe'nin iyi bir kadroya sahip olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. haftasında yine Trabzonspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da takımın İsveçli yıldızı Johan Elmander, GSTV'ye açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'de bu sezon 12 kez rakip fileleri havalandıran İsveçli forvet, şampiyonluk yarışı verdikleri Fenerbahçe'nin maçlarından çok kendi karşılaşmalarını düşünmek zorunda olduklarını ifade ederek, ''Kendi evinizde oynamak her zaman avantajdır, ancak Fenerbahçe'nin çok iyi bir kadrosu var. Biz rakibimizin maçlarını düşünemeyiz. Kendi maçlarımıza konsantre olmalı ve maçlarımızı düşünmeliyiz'' diye konuştu.

-''Trabzonspor maçında çok iyi bir iş çıkardık''-

Trabzonspor'u deplasmanda 4-2 yendikleri karşılaşmada çok bir oyun oynadıklarını belirten Elmander, ''İlk yarıyı 5-0 önde kapatabilirdik ancak futbol böyle bir oyun. Girdiğiniz her pozisyon gol olmayabiliyor. Ve sonuç olarak ilk yarıyı 3-0 önde tamamlamak da bizim için gayet iyiydi. İkinci yarıyı aynı konsantrasyonla oynamak aslında kolay değildi ancak yine de maçı 4-2 kazanmayı başardık. Bence çok iyi bir iş çıkardık'' şeklinde konuştu.

-''Karşımızda daha motive bir Trabzonspor olacak''-

Başarılı oyuncu, İstanbul'daki Trabzonspor maçının da zor olacağını vurgulayarak, ''Gruptaki tüm maçlarımız zor olacak, ilk maçı 4-2 kazanmış olsak bile. Çünkü bu sefer karşımıza çok daha motive olmuş bir şekilde çıkacaklar. Bizim aynı konsantrasyonla sahaya çıkıp, son maçlarda oynadığımız futbolu tekrar etmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Trabzonspor karşısında Galatasaray taraftarına her zamankinden çok ihtiyaçları olacağını ifade Johan Elmander, ''Evimizde çok önemli iki maça çıkacağız ve onların bizi yine desteklemesini istiyoruz. Çarşamba günü tribünlerin tamamen dolu olmasını bekliyorum'' sözleriyle konuşmasını noktaladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler